refning logo

Velkommen

 

Advokatfirmaet Thomas Refning Poulsen er beliggende i Herning i Midtjylland. Firmaet er grundlagt i 2002, og har i mange år hjulpet private og virksomheder med juridiske problemstillinger.

Vi rådgiver private i hele landet med alt lige fra testamenter, dødsbobehandling og ægtepagter til boligkøb, samejekontrakter og skilsmisse. Eller har du som gravid oplevet at blive afskediget af din arbejdsgiver under barsel? Vi giver dig ingen standardløsninger, men lytter til dit specifikke problem og rådgiver dig på bedste vis - det giver dig den største tryghed.

Har I som virksomhed brug for hjælp til inkasso, entrepriseret eller kunde- og konkurrenceklausuler? Eller står I over for en virksomhedsoverdragelse eller opstart af en ny virksomhed? Advokat Thomas Refning Poulsen har i mange år hjulpet virksomheder, og hjælper også jer videre.

Vi samarbejder med andre advokatfirmaer i Europa, og vi har særligt fokus på Øst- og Centraleuropa hvor vi har mange kontakter inden for blandt andet erhvervsret.

Du er altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte os med en forespørgsel på din opgave.

Kontakt os via kontaktformularen, telefon eller e-mail.

Er du som klient utilfreds med vores salær og/eller adfærd, og kan dette ikke kan løses i mindelighed, kan sagen indbringes for advokatnævnet. Yderligere information kan ses på nævnets hjemmeside: www.advokatsamfundet.dk 

Advokatnævnet har adressen: Kronprinsessegade 28, 1306 København K.