Kort om os og vores værdier

Advokat Thomas Refning Poulsen er et advokatfirma i Herning, der blev stiftet i år 2002.

 

Thomas Refning Poulsen, f. 1968, har forinden han blev selvstændig, arbejdet i en række velrenommerede advokatvirksomheder.

 

Thomas Refning Poulsen er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 1995 og har møderet for Byretten, Landsretten og Sø- og Handelsretten i alle sager, og er af Justitsministeriet beskikket som advokat i år 2000.

 

Advokat Thomas Refning Poulsen tilbyder både dansk, engelsk, tysk og polsk advokatbistand, både på skrift og i tale.

 

Paulina Kaminska er uddannet jurist fra Adam Mickiewicz Universitetet i Poznan i Polen. Paulina assisterer med advokatbistand til vores polske klienter her i landet og i udlandet, og assisterer også vores danske klienter, som har erhvervsaktiviteter i Polen. Paulina har, forinden hun kom til os, været fleet manager hos en større europæisk virksomhed inden for datanetværk.

Vores værdigrundlag er enkelt. Vi ønsker at sikre tryghed hos vores klienter.

 

Derfor påtager vi os kun sager, som er inden for vores kompetenceområder, så vi kan tilbyde dig den mest kompetente hjælp. Vi bestræber os på størst mulig åbenhed om prisfastsættelsen af vores ydelser, og alle aftaler med vores klienter er på skriftligt grundlag.

 

Kan vi ikke være dig behjælpelig med en sag på grund af travlhed, eller fordi sagen ligger uden for vores kompetenceområder, tilbyder vi altid at henvise dig til en kompetent kollega.

 

Vi er medlem af Advokatsamfundet og har tegnet professionel advokatansvarsforsikring hos Tryg Forsikring A/S.

 

Vi anvender ikke særlige lovvalgs- eller værnetingsaftaler.